Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prepoznajte 12 ključnih izazova u ljubavnoj vezi koji zahtevaju pažnju: Saznajte kako izbeći raskid - | K-013 Portal

Prepoznajte 12 ključnih izazova u ljubavnoj vezi koji zahtevaju pažnju: Saznajte kako izbeći raskid

raskid, ljubav, lifestyle, lifestyle guru, ljubavna veza, izazov u vezi

Iako će mnogi reći da se se ove stvari podrazumevaju i da se niko ‘normalan’ neće tako ponašati u vezi, možda ima onih koji trebaju ‘utvrditi gradivo’.

1. Malo ste ‘sirovina’

Grubo hvatate partnera/ku za grudi ili međunožje, ponekad i u javnosti, i mislite da je to predigra.

2. Kažete da joj odeća nije laskava

Nemojte reći svojoj partnerki da u bilo čemu izgleda debelo, čak ni kad to pita.

3. Koristite sarkazam da ih omalovažavate

Nemojte sarkastično reći svom partneru da je trebalo da pita za uputstva kada sumnjate da se izgubio.

4. Protivrečite im pred drugima

Ne protivrečite svom partneru u javnosti… koliko god preterivao.

5. Previše ste radoznali na društvenim mrežama

Ne uhodite svoju voljenu ili bivšu na društvenim mrežama. Kada proveravate pozive na mobilnom i e-poštu i pratite njega ili nju u njihovim večernjim/vikend aktivnostima, ne šaljete baš poruku poverenja.

6. Žalite se prijateljima i porodici

Ne žalite se prijateljima, porodici ili saradnicima na svoju voljenu osobu. Dugo nakon što ste mu ili njoj oprostili, vaši prijatelji i porodica još uvek gaje negativna osećanja. Ako se morate ‘istresti’ o svom partneru, recite to strancu na ulici.

7. Omalovažavate njene frustracije

Kada vaša žena govori o problemu koji ima, nemojte sugerisati da bi radije bila sama dok je uzrujana. Samo slušajte i klimaj glavom, dobacujući povremeno: „Oh dušo, tako mi je žao što ti se to dogodilo.“

8. Ne poštujete njihovu želju da budu sami

Kad je vaš muškarac uznemiren, prestanite ga pritiskati da „priča“. Razgovor nije ono što mu treba. Donesite mu pivo umesto toga i ostavite ga na miru da to reši sam sa sobom.

9. Prekidate omiljenu aktivnost

Nemojte odlučiti da je sredina drugog poluvremena utakmice najbolje vreme za ozbiljan „razgovor“. Kad je fudbal u pitanju, ništa osim prirodne katastrofe u vašem domu neće imati prednost, a možda čak ni to!

10. Previše pretpostavljate

Prestanite od partnera očekivati da vam čita misli. Ne može!

11. Ne prepoznajete kontekst

Prestanite da mislite da vaša partnerka misli ono što kaže. Pokušajte da čitate između redova kako biste otkrili šta ona zapravo govori.

„Nije me briga, radi šta želiš“, ne znači to, već pre znači da je jako briga i ako uradite tu stvar koja je u pitanju, verovatno ćete se naći u velikom problemu.

12. Mislite da bi trava negde drugde mogla biti zelenija

Kad ništa drugo ne uspe i odlučite da prekinete, bolje razmislite pre sljedeće veze. Možete završiti s partnerom koji je lošiji od onog kojeg već imate.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS